joi , iulie 18 2024
Breaking News

Epilare Definitiva Cu Laser Brasov

Ce zone corporale pot fi tratate prin epilare definitiva cu laser Brasov?

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov este pe buzele tuturor in aceasta perioada. Multe persoane atat de sex masculin cat si de sex feminin iau in considerare aceasta metoda de indepartarea a parului de pe fata si corp.

In plus, este o procedura de indepartare a parului mult mai eficienta in comparatie cu epilarea cu zahar sau cu ceara, dar si comparativ cu epilatorul utilizat acasa de exemplu.

Mai multe informatii in ceea ce priveste acest tratament pentru indepartarea parului, aflati in randurile de mai jos.

Epilare definitiva cu laser Brasov

Epilarea cu laser este o solutie excelenta pentru persoanele care nu isi mai doresc sa foloseasca aparatul de ras sau epilatorul.

Epilare Definitiva Cu Laser BrasovEste o solutie ideala pentru persoanele care nu mai doresc sa urmeze tratamente de epilare cu zahar sau epilare cu ceara, dar isi doresc sa scape de parul de pe fata si corp. Procedura este efectuata intr-un salon profesional, de catre o persoana calificata si foarte bine instruita.

Aceasta foloseste un dispozitiv laser care emite un flux de lumina focalizat. Lumina si caldura de la laser dauneaza foliculilor de par, astfel incat sa nu mai creasca fire noi de par in zona respectiva.

Zonele potrivite pentru epilarea cu laser

Persoanele care doresc sa urmeze un tratament de epilare definitiva cu laser Brasov, doresc sa stie ce zone pot fi tratate. Atat femeile cat si barbatii pot opta pentru epilarea cu laser in zona fetei. Parul de pe buza superioara, parul de pe obraji, de pe barbie sau din zona perciunilor poate fi indepartat astfel.

In ceea ce priveste parul de pe corp, acesta poate fi indepartat indiferent de zona in care se afla. In zona superioara a corpului, poate fi indepartat parul de pe piept, spate, umeri, maini, zona burticii (pentru femei in special).

Epilarea cu laser poate fi efectuata si in zona inferioara a corpului, iar aici amintim fesele, picioarele, zona inghinala, linia bikinilor. Chiar si firele de par crescute pe degetele de la picioare pot fi indepartate prin aceasta procedura.

De cate sedinte pentru indepartarea parului cu laser aveti nevoie?

Ciclul de crestere a parului are trei faze: crestere, regres si odihna. Epilarea cu laser este eficienta doar atunci cand parul este in faza de crestere. Deoarece firele de par sunt intotdeauna in stadii diferite, pacientii au nevoie de mai multe tratamente pentru a se asigura ca laserul ajunge la tot parul la momentul potrivit.

Specialistii in epilare definitiva cu laser Brasov recomanda de obicei un plan initial de sase pana la zece tratamente distantate la sase saptamani.

Acestoa recomanda si tratamente de intretinere de doua ori pe an pana cand firele de par din zona tratata inceteaza sa creasca. Numarul total de sedinte necesare variaza de la pacient la pacient, in functie de tipul pielii, culoarea parului si zona de tratament.

Este o procedura dureroasa epilarea cu laser?

Majoritatea persoanelor sustin faptul ca dupa epilare cu laser se simt perfect, si pot sa se intoarca la activitatile zilnice. Exista persoane care sunt sensibile la durere, si care au pielea foarte sensibila. In ceea ce le priveste, poate fi aplicat un gel anestezic pe pielea din zona care urmeaza sa fie tratata.

Concluzie

Procedura de epilare definitiva cu laser Brasov, este una dintre cele mai bune solutii inovatoare pentru indepartarea parului pe termen lung. Datorita progreselor tehnologiei laser si a diferitelor metode de indepartare a parului, majoritatea oamenilor pot elimina parul nedorit prin aceasta metoda.

Verifica si

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Evaluare de Risc la Securitate Fizica

Ce este si la ce ajuta o evaluare de risc la securitate fizica? Atunci cand …

Close