joi , iulie 18 2024
Breaking News

Folie Stretch

Cine foloseste cel mai des folie stretch?

Majoritatea persoanelor care aud ca se vorbeste despre folie stretch, se intreaba unde este aceasta folosita. Ei bine, acest tip de folie poate fi folosit chiar si acasa. Este vorba despre folia alimentara, care poate fi folosita pentru a ambala diverse produse alimentare.

Cu toate acestea insa, in mediul casnic se foloseste foarte putina folie. Cel mai des este insa utilizata in depozite si chiar in unele fabrici. Care sunt motivele datorita carora depozitele si unele fabrici folosesc acest tip de folie, aflati in continuare.

Asadar, de ce se foloseste folie stretch in depozite si fabrici?

Inainte de toate facem precizarea ca acest tip de folie este fabricat din polietilena de joasa densitate. Aceasta este foarte subtire, si este de asemenea foarte usor de infasurat peste absolut orice forma.

Folie StretchIn fabrici poate fi folosita pentru a infolia cutiile cu produse finite care urmeaza sa fie livrate catre clienti. In depozite se foloseste folie stretch pentru a infolia paletii cu marfa. Acesti paleti urmeaza sa fie apoi incarcati in camioane si livrati magazinelor cu care au contract depozitele.

De ce se foloseste acest tip de folie?

Probabil va intrebati deja de ce se foloseste folie stretch si nu se opteaza pentru alta solutie. Ei bine, motivele sunt cat se poate de clare. Folia stretch are o multime de avantaje in comparatie cu alternativele.

In continuare am ales sa va prezentam unele dintre cele mai importante astfel de avantaje. Dupa ce veti afla despre ce este vorba, veti intelege cu usurinta de ce este atat de des utilizata aceasta folie.

In primul rand mentionam faptul ca folia stretch are un pret de achizitie foarte atractiv. Acesta este unul dintre motivele datorita carora multe depozite isi fac stocuri importante de folie stretch. In afara pretului accesibil, folia se gaseste in prezent cu usurinta. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista multi producatori si importatori pe piata in clipa de fata.

Aceasta folie este deosebit de usor de utilizat. Nu este necesar sa fi lucrat in domeniu nici macar o zi inainte de a infolia un palet. Tot ce trebuie sa faceti este sa incepeti de la baza paletului. Legati folia de unul din colturile paletului iar apoi infasurati folia. Insistati la baza paletului pentru ca paletul cu marfa sa fie cat mai bine infoliat si cat mai stabil.

De retinut

In momentul in care paletul este bine infoliat, acesta poate fi incarcat in camion si livrat. De asemenea, merita mentionat faptul ca marfa care se afla pe paletul infoliat este in siguranta.

Aceasta nu va mai avea cum sa cada de pe palet, din moment ce acesta este infoliat. In plus, aplicarea foliei protejeaza marfa nu doar de cazaturi ci si de alti factori. Razele soarelui sau umiditatea ar putea afecta marfa. Atunci cand paletul este infoliat, acest lucru nu se mai intampla.

De asemenea este recomandata utilizarea foliei si pentru a va asigura ca scad sansele ca marfa sa fie furata. Atunci cand paletul este bine infoliat, nu mai este desfacut de catre soferi sau alte persoane. S-ar vedea cu usurinta faptul ca acesta a fost desfacut, iar vinovatii ar fi depistat. Deci, infolierea paletilor cu folie stretch contribuie si la scaderea furtului de marfa.

Asadar, exista multe motive pentru care acest tip de folie este atat de des utilizat. Are o multime de avantaje, unele dintre ele fiind prezentate anterior.

Verifica si

Pantofi Casual Dama Piele

Pantofi Casual Dama Piele

Lucruri de luat in considerare pentru alegerea perechilor de pantofi casual dama piele Doamnele si …

Close